ANTALYA / GAZİPAŞA - Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

KORUBAŞI MAH. SABIK SK. NO 7 GAZİPAŞA / ANTALYA
Vizyon
Zihinsel yetersizlik ,Bedensel yetersizlik, Yaygın Gelişimsel bozukluk, okul, çevre ve arkadaşlarına karşı sorunlarını gidermek için seçkin materyallerden yararlanmak ve mevzuata uygun eğitim programlarını uygulamak . Çocuklarımızda, günlük yaşamın gerektirdiği sosyal uyumu sağlamak, ailelerinin de bu sürece eşlik etmesine yardımcı olmak; Öz bakım, iletişim ,sosyal uyum becerisi aileye yönelik sosyal destek toplumun bu bireylerden beklediği rolleri gerçekleştirebilmelerine ve bu bireyleri toplumun içinde kabul görmüş olarak gözlemek en büyük isteğimiz ve idealimizdir...
Misyon
Amacımız Engellinin bağımsız yaşam becerilerini kazanmasını ve bu yolla toplumsallaşmasını sağlamaktır. İlkelerimiz Öğrenci – veli odaklılık, Dürüstlük, şeffaflık ve güven, Verilerle ve süreçlerle yönetim, İnanmak, çalışmak, başarmak, Öğrenme, öğretme ve eğitme, Sürekli iyileştirme ve yenileştirme, Önerilere açık olmak, Kararlılık Oto Kontrol, Katılımcılık, Paylaşımcılık, Çözüm üretme, İletişime önem verme, İnsana saygı Sevgi ve hoşgörü, Hedeflerimiz Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek.
09:00---14.20
KLİMA
09:00----14:20
KLİMA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ KORU BAŞI MAHALLESİNDE ŞEHİR MERKEZİNE 1.4 KM, İL MERKEZİNE 182 KM UZAKLIKTADIR.